Vaihdot ja palautukset

Haluamme varmistaa sen, että jokainen asiakkamme saa juuri sellaisen mikrofonin kuin tarvitsee, ja että jokainen verkkokaupastamme tilattu tuote täyttää – tai parhaassa tapauksessa jopa ylittää – odotukset. Siksi olemme tehneet palauttamisesta ja vaihtamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa.

Jopa 30 päivän palautusoikeus

Tarjoamme verkkokaupastamme ostetuille mikrofoneille pidennetyn palautusoikeuden, eli voit palauttaa ostoksesi veloituksetta 30 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut toimituksen. Tavallista pidempi palautusoikeus suojaa asiakkaita ja antaa mahdollisuuden tutustua tuotteeseen kunnolla. Voit kokeilla mikrofonia 30 päivän ajan, mutta sen tulee olla täysin kunnossa palautushetkellä.

Näin voit tehdä asiakaspalautuksen:

Jos et ole 100 % tyytyväinen meiltä hankkimaasi mikrofoniin, voit palauttaa sen varastollemme joko Postin tai Matkahuollon kautta. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti ja varmista, että paketti sisältää kaiken, mitä alkuperäisen lähetyksen mukana tuli.

Lisää palautuslaatikkoon asiakaspalvelustamme saatava lomake, johon olet täyttänyt tilauksesi tiedot, omat yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme tuotteiden hinnan tilillesi sitten, kun ne ovat saapuneet meille.

Vaihdot

Voit myös vaihtaa ostamasi mikrofonin toiseen. Tee tällöin normaali asiakaspalautus ohjeiden mukaan, mutta kirjoita lomakkeen lisätietoja-kohtaan “VAIHTO” ja kerro, minkä tuotteen haluat saada tilalle.