Tietoa meistä

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Olemme suomalainen, mikrofoneihin erikoistunut verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen mikrofoneja kaikkiin tarpeisiin. Suurin osa asiakkaistamme on Suomesta ja muista Pohjoismaista, mutta saamme säännöllisesti tilauksia myös muualta Euroopasta ja jopa ihan kaikkialta maailmasta.

Verkkokaupan perustajat ovat pitkän linjan muusikoita, minkä ansiosta tunnemme mikrofonit ja äänentoistoon liittyvät asiat erittäin hyvin ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme lujalla ammattitaidolla. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi neuvot ja vinkit oikean mikrofonin valintaan.

Mitä tarjoamme?

Verkkokaupastamme löydät kaiken, mitä radiojuontaja, bändi, karaoke-emäntä, stand up -koomikko tai striimaaja tarvitsee laadukkaan äänen tuottamiseen. Valikoimamme on jo nyt hyvin kattava, mutta laajennamme sitä jatkuvasti markkinoiden parhaiden tuotemerkkien mikrofoneilla.

Tavoitteemme

Aloitimme toimintamme kymmenisen vuotta sitten suhteellisen pienenä, mikrofoneihin erikoistuneena kauppana. Vuosien varrella olemme kasvaneet yhdeksi Suomen ja koko Skandinavian arvostetuimmista mikrofoniliikkeistä – kiitos uskollisten asiakkaidemme tuen.

Nyt tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme entistä enemmän myös muualle Eurooppaan ja tarjota markkinoiden parhaita mikrofoneja edullisesti ja nopeasti asiakkaille ympäri maailman.